Ніжний закусочний рулет, використовуючи, як основу, тонкий лист лаваша. Саме ж блюдо завжди прикрасить святковий стол.Необходимые продукти: велика банка консервованого тунця, 4 яйця, солодка салатна цибуля (біла або червона), по пучку петрушки, кропу і зеленої цибулі, 4 аркуша тонкого лаваша, 250 гр майонезу, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Рибу викласти і добре розім'яти виделкою разом рідиною і кісточками. Яйця зварити, протерти через сито, цибулю нарізати маленькими кубиками, зелень теж нашаткувати дрібніші. Розгорнути листи лаваша. Змащувати майонезом, викладати начинку, наносити сіточку майонезу на неї, потім накрити наступним листом і все повторювати - майонез, начинка, сітка майонезна. Отже: лаваш, тунець, лаваш, яйця, лавашный лист, зелень, останній лавашик. Налягаючи, із зусиллям, згорнути в рулет. Для зручності розрізати на 2-3 частини, кожну щільно загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на пару годин. На стіл подавати, нарізавши гострим ножем на шматочки.
|