Головна » Статті » Рецепти

Рулет з тунцем в лаваші
Ніжний закусочний рулет, використовуючи, як основу, тонкий лист лаваша. Саме ж блюдо завжди прикрасить святковий стол.Необходимые продукти: велика банка консервованого тунця, 4 яйця, солодка салатна цибуля (біла або червона), по пучку петрушки, кропу і зеленої цибулі, 4 аркуша тонкого лаваша, 250 гр майонезу, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування:
Рибу викласти і добре розім'яти виделкою разом рідиною і кісточками.
Яйця зварити, протерти через сито, цибулю нарізати маленькими кубиками, зелень теж нашаткувати дрібніші.
Розгорнути листи лаваша. Змащувати майонезом, викладати начинку, наносити сіточку майонезу на неї, потім накрити наступним листом і все повторювати - майонез, начинка, сітка майонезна.
Отже: лаваш, тунець, лаваш, яйця, лавашный лист, зелень, останній лавашик.
Налягаючи, із зусиллям, згорнути в рулет. Для зручності розрізати на 2-3 частини, кожну щільно загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на пару годин. На стіл подавати, нарізавши гострим ножем на шматочки.
Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, лаваша

Рекомендовані рецепти:

Ватрушки "Трояндочки"
Десерт "Кокосовий рай"
Курчата, приготовані у виноградному соку
Індичка з сухофруктами
Тонкі пиріжки з картоплею
Чорничні кекси
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: