Салатик з технології приготування зовсім простенький з невеликим набором інгредієнтів і вам не потрібно великих витрат часу і сил для його приготування, ну а на смак такий салат виходить дуже незвичайним і цікавим.
Список необхідних продуктів для салату: приблизно 300-400 грамів курячого філе, 150 грамів чорносливу (потрібно або купити чорнослив без кісточок, або видалити їх самим), 100 грамів волоських горіхів, майонез для заправки салату і кілька гілочок петрушки для прикраси.
Філе курки потрібно варити в підсоленій воді протягом 20 хвилин, після того як вода закипить, почекати поки м'ясо остигне і подрібнити його. Волоські горіхи слід дрібно порубати (або подрібнити за допомогою блендера, але тільки не занадто дрібно). Чорнослив необхідно нарізати тонкою соломкою. Всі інгредієнти подрібнені перекласти в салатник, заправити майонезом і ретельно все перемішати. Прикрасити такий салатик можна гілочками петрушки.