Головна » Статті » Рецепти

Фрикадельки заливні
Для того, щоб приготувати це блюдо вам будуть необхідний наступний список продуктів: чверть кілограма курячого філе, чверть кілограма свинини (нежирної), два яйця, одна середня ріпчаста цибулина, одна морква, корінь петрушки, три літри води, чотири лаврових листочка, одна чайна ложка желатину, по дві столові ложки сметани і вершкового масла, чорний перець і сіль.
Ріпчасту цибулину потрібно почистити і дрібно порізати, а потім обсмажити на вершковому маслі до утворення золотистого відтінку. Яйця необхідно відварити круто.
Нежирну свинину слід промити в холодній воді, після чого покласти у велику каструлю, залити водою і варити протягом години, а потім додати в каструлю до м'яса філе курки, а також попередньо очищені від шкірки морквину і корінець петрушки, сіль, лаврові листочки. Варити до повної готовності м'яса і овочів.
Варене м'ясо разом з смаженою цибулею необхідно пропустити через м'ясорубку, фарш додати чорний перець, сіль і сметану і ретельно перемішати. Зробити з фаршу невеликі фрикадельки.
Варену моркву і почищені варені яйця потрібно порізати кружальцями. Желатин замочити в невеликій кількості води.
Просмотров: 916
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: сіль

Рекомендовані рецепти:

Салат з квасолі і курки
Готуємо чапаті
Манні млинці
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Буженина в тесті
Салат "Сільський"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: