Головна » Статті » Рецепти |
Рубані котлети
Рубані котлети люблять діти і дорослі, їх можна робити практично з будь-якого м'яса - свинини, яловичини, телятини, курки. Знайомтеся з простим рецептом смачного страви і приступайте до приготування... Інгредієнти: - 300 грамів курки (можна будь-яке інше м'ясо); - 100 грамів майонезу; - ½ склянки пшеничного борошна; - 1 яйце; - 2 зубчики часнику; - трохи чорного перцю; - сіль (за смаком). Спосіб приготування рубаних котлет. Курку або м'ясо ріжемо на дрібні шматочки, заливаємо майонезом, додаємо дрібно нарізаний часник (можна пропущений через часникодавку), ставимо в холодильник на 1-1,5 години. Після того, як курка або м'ясо настоїться, додаємо яйце, борошно пшеничне, трохи чорного перцю і сіль за смаком і ретельно вимішуємо. Котлети столовою ложкою викладаємо на розігріту, политу олією сковороду. Обсмажуємо з двох сторін на невеликому вогні. Готові рубані котлети можна подавати з будь-яким гарніром, прикрасивши їх зеленню або полив соусом. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 697 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |