Головна » Статті » Рецепти

Рубані котлети
Рубані котлети люблять діти і дорослі, їх можна робити практично з будь-якого м'яса - свинини, яловичини, телятини, курки. Знайомтеся з простим рецептом смачного страви і приступайте до приготування...
Інгредієнти:
- 300 грамів курки (можна будь-яке інше м'ясо);
- 100 грамів майонезу;
- ½ склянки пшеничного борошна;
- 1 яйце;
- 2 зубчики часнику;
- трохи чорного перцю;
- сіль (за смаком).

Спосіб приготування рубаних котлет.
Курку або м'ясо ріжемо на дрібні шматочки, заливаємо майонезом, додаємо дрібно нарізаний часник (можна пропущений через часникодавку), ставимо в холодильник на 1-1,5 години.
Після того, як курка або м'ясо настоїться, додаємо яйце, борошно пшеничне, трохи чорного перцю і сіль за смаком і ретельно вимішуємо.
Котлети столовою ложкою викладаємо на розігріту, политу олією сковороду. Обсмажуємо з двох сторін на невеликому вогні.
Готові рубані котлети можна подавати з будь-яким гарніром, прикрасивши їх зеленню або полив соусом.
Приємного апетиту!
Просмотров: 697
Категория: Рецепти |
| Теги: рубані, котлети

Рекомендовані рецепти:

Сирна "самса" з грибами
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Чізкейк з літніми ягодами
Суп з ковбасками та овочами
Чорничні кекси
Прісна корж зі шпинатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: