Головна » Статті » Рецепти |
Угорський пиріг до чаю
Інгредієнти: * Маргарин (для випічки, м'який) - 150 г * Цукор - 150 г * Кориця (мелена) - 1 ч. л. * Імбир (порошок) - 1/2 ч. л. * Яйце - 4 шт * Ізюм - 200 г * Урюк - 100 г * Горіхи (будь-які) - 100 г * Борошно - 200 г * Сода (негашене) - 1/2 ч. л. * Молоко - 2 ст. л. * Коньяк (персикова настоянка або ром) - 4-6 ст. л. Рецепт: Збиваємо цукор з маргарином і пряностями.Отделяем білки від жовтків, жовтки по одному додаємо до масляної масі, продовжуючи збивати. Додаємо родзинки, дрібно нарізані абрикоси, горіхи і далі заважаємо ложкою. Засипаємо просіяне борошно і соду, вливаємо молоко, добре перемішуємо (ніколи раніше не писала, що борошно треба просіювати - це, начебто, і так всі знають.) Білки збиваємо з дрібкою солі до "піків" і додаємо в тісто: спочатку 1/3 ретельно втручається в тісто, потім білки, що залишилися акуратно рухами знизу вгору, однорідності тесту домагатися не треба). Викладаємо тісто в підготовлену форму і ставимо в прогріту до 180*С духовку. Випікаємо приблизно 50 хвилин. Перевіряємо готовність спичкой.Чуть коли пиріг обережно виймаємо, видаляємо з форми папір для випічки (якщо випікали на ній) і ось вона хитринка - наливаємо в форму коньяк або ром, або персикову настоянку (у мене). Пиріг садимо у форму назад і залишаємо на кілька годин, можна до ранку. Готовий пиріг обсыпаем цукровою пудрою, ріжемо на шматочки і подаємо до чаю. Все! Ароматно і просто. | |
Просмотров: 927 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |