Головна » Статті » Рецепти

Сьомга з соусом тартар
Всім відомий соус "тартар" особливо вдало підходить до семге.Продукты: 2 великих стейки сьомги, 2 морквини, 1 стебло селери, 1 цибулина, 300 мл білого сухого вина, 1 ст. ложка рослинного масла, склянка панірувальних сухарів, 1 яйце, 1 лавровий лист, 4 горошини запашного білого перцю, сіль, чорний мелений перець
Для соусу тартар: 3 жовтки зварених круто яєць, 2 маринованих огірка,
петрушка, сік 1 лимона, 2 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложка гірчиці, сіль.
Приготування: Цибулю, моркву і селеру крупно нарізати.
Укласти овочі в глибоку каструлю, зверху прилаштувати сьомгу, додати лавровий лист і запашний перець.
Залити вином, додавши води, щоб все закрити і поставити на вогонь. Як закипить, посолити. Відварити рибу до підлозі готовності.
Яйце збити виделкою, посолити і поперчити.
Вмочити сьомгу в яйце, потім обваляти в сухарях.
Розігріти в сковороді олію і обсмажувати по 1 хвилині з кожної сторони, потім перекласти форму і запікати в розігрітій духовці при 180С 3 хвилини.
Готуємо "тартар": жовтки протерти через сито і збивати віночком з оливковою олією, лимонним соком, гірчицею і сіллю до однорідної консистенції. В кінці додати подрібнені огірочки і зелень.
Подавати сьомгу, полив соусом.
Просмотров: 656
Категория: Рецепти |
| Теги: яйце, сьомгу

Рекомендовані рецепти:

Смажений рис з ананасом
Картопляне пюре з базиліком
Цибульні булочки
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Вафлі вершкові
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: