Головна » Статті » Рецепти |
Сьомга з соусом тартар
Всім відомий соус "тартар" особливо вдало підходить до семге.Продукты: 2 великих стейки сьомги, 2 морквини, 1 стебло селери, 1 цибулина, 300 мл білого сухого вина, 1 ст. ложка рослинного масла, склянка панірувальних сухарів, 1 яйце, 1 лавровий лист, 4 горошини запашного білого перцю, сіль, чорний мелений перець Для соусу тартар: 3 жовтки зварених круто яєць, 2 маринованих огірка, петрушка, сік 1 лимона, 2 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложка гірчиці, сіль. Приготування: Цибулю, моркву і селеру крупно нарізати. Укласти овочі в глибоку каструлю, зверху прилаштувати сьомгу, додати лавровий лист і запашний перець. Залити вином, додавши води, щоб все закрити і поставити на вогонь. Як закипить, посолити. Відварити рибу до підлозі готовності. Яйце збити виделкою, посолити і поперчити. Вмочити сьомгу в яйце, потім обваляти в сухарях. Розігріти в сковороді олію і обсмажувати по 1 хвилині з кожної сторони, потім перекласти форму і запікати в розігрітій духовці при 180С 3 хвилини. Готуємо "тартар": жовтки протерти через сито і збивати віночком з оливковою олією, лимонним соком, гірчицею і сіллю до однорідної консистенції. В кінці додати подрібнені огірочки і зелень. Подавати сьомгу, полив соусом. | |
Просмотров: 695 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |