Фарширований чорнослив, приготований за цим рецептом цілком може стати прекрасною закускою до святкового столи - незвичайною і оригінальною на смак, а також ошатною і святковою на вигляд. Готувати цю страву дуже легко і швидко.
Продукти для приготування такої закуски: чорнослив (краще вибрати побільше), філе оселедця, твердий сир, волоські горіхи, варені яйця (використовуються тільки жовтки), зелень петрушки і кропу, а також майонез і ягоди калини для прикраси готової закуски.
Чорнослив спочатку необхідно розпарити в окропі (або ж на водяній бані), якщо чорнослив із кісточками, то потрібно його звільнити від них. Всі інгредієнти для начинки (оселедець, горіхи, сир, варені яєчні жовтки і зелень) слід дуже дрібно порубати або ж просто пропустити через м'ясорубку і добре перемішати до повної однорідності отриманої маси. Наповнити кожну з підготовлених черносливинок одержаний начинкою, після чого викласти на блюдо і прикрасити майонезом і ягідками калини (або ж можна прикрасити зернятками граната), а також гілочками зелені.
|