Симпатичною рис з рожевими вкрапленнями стане смачним самостійною стравою для вегетаріанців або хорошим гарніром до рыбе.Необходимые продукти: склянку довгого рису, 250 гр крабових паличок, 1 цибулина, чорний мелений перець, мелене паприка, 2 столові ложки соняшникової рафінованої масло, 1 лимон, сіль. Процес приготування: Закип'ятити в каструлі з товстим дном 2 склянки води, посолити, додати 1 чайну ложку лимонного соку і 1 столову ложку рослинної олії, запустити промитий рис, розмішати. Зменшити вогонь до мінімуму і варити під кришкою до готовності (15-20 хвилин). Крабові палички нарізати поперек смужками в 1 см, а потім порізати їх навпіл уздовж. Цибулю дуже дрібно нашаткувати кубиками. У глибокому сотейнику розігріти олію і обсмажити цибулю до прозорості, висипати крабові палички. Перемішати, тушкувати під кришкою 5 хв. Додати рис, змішати рівномірно, всі разом прогріти і залишити на 10 хв, щоб страва "дійшло".
|