Головна » Статті » Рецепти

Морський окунь, смажена з цибулею
Простий спосіб смачно і відносно швидко приготувати морську рибку. Бажано взяти філе, повністю без кісток, хоча можна використовувати і цілі потрошіння тушки. Необхідні продукти: 1 кг філе морського окуня (або будь-якої морської риби), 3 репчатых цибулини, майонез, пучок кропу, сіль, мелений мускатний горіх, чорний мелений перець, соняшникова рафінована олія для смаження.
Процес приготування: промити рибу, порізати, якщо треба на порційні шматки, тільки великого розміру, добре натерти сумішшю солі, перцю і мускатного горіха. Цибулю нарізати великими кільцями.
На сковороду налити олію, нагріти, викласти цибулю, повністю вкриваючи всю площу сковороди.
Відразу на цибулю рівномірно розкласти шматки риби, зверху кожен шматочок щедро намазати майонезом.
Коли знизу окунь підсмажитися, акуратно перевернути, захопивши разом з частиною зажареного цибулі, поверх якого теж змастити майонезом.
Викласти рибу на блюдо і ще гарячу щедро посипати подрібненим кропом.

Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, цибулю

Рекомендовані рецепти:

М'ясний батон з дайконом і шинкою
Молоді кабачки в горіховому соусі
Заливна шинка
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Розсипчастий пиріг з курагою
Простий домашній рецепт шарлотки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: