Головна » Статті » Рецепти

Рулет з кремом з халви
Рецепт цього дуже простого за технологією приготування рулету буде цікавий саме своєю кремом-начинкою, який готується на основі халви і згущеного молока і надає випічці чудовий смак!

Необхідні складові для приготування десерту: три курячих яйця, один стакан цукрового піску, приблизно склянку борошна (або можливо трохи менше), половина чайної ложки соди, погашеної оцтом, половина банки згущеного молока, 150 грамів халви, 150 грамів вершкового масла.

Яєчні білки необхідно відокремити від білків і потім збити їх до стану міцної густої білої піни, поступово по мірі збивання додаючи до них цукровий пісок. Продовжуючи збивати білково-цукрову масу, ввести до неї жовтки і потроху додати борошно і гашену соду. Тісто має бути по своїй консистенції як сметана. Тісто перелити на деко і випікати близько 15 хвилин в гарячій духовій печі.
Згущене молоко, халву і вершкове масло слід змішати до повної однорідності й потім збити міксером. Випечений бісквітний корж при необхідності підрівняти зрізавши зайве і намазати його шаром крему, причому погустіше, згорнути в рулет і прибрати на холод.
Просмотров: 631
Категория: Рецепти |
| Теги: приготування, халви

Рекомендовані рецепти:

Болгарський картопляний салат
Відкриті булочки з персиком
Три рецепти хачапурі
Вишневий пиріг з листкового тіста
"Сніжне" печиво
Апельсинові мафіни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: