Головна » Статті » Рецепти

Горіхово-кавовий пиріг
Дуже швидкий пиріг. Робиться за 20 хвилин - 5 хвилин на змішування і 15 на випікання.
приємний Смак - шоколадно-горіховий з кавовою ноткою.
Якщо замість спеціальних шоколадних крапель буде використовуватися звичайний шоколад, то заздалегідь натерти на крупній тертці і прибрати в морозильник.
СКЛАД
2 яйця,
1/3 склянки цукру,
1 ст. ложка розчинної кави,
80г волоських горіхів,
50г шоколадних крапель або шоколаду,
0,5 склянки борошна,
1 ч. л. розпушувача,
ванілін
Рецепт:
Яйця збити з цукром та ваніліном в піну.
Всипати розчинну каву і збивати, поки весь кави не розчиниться.
Половину горіхів подрібнити на кофемолці в борошно; другу половину горіхів крупно поламати.
В яєчну масу покласти горіхи і шоколад.
Розмішати ложкою.
Всипати борошно з розпушувачем; перемішати ложкою. Вийде досить густа м'яке тісто.
На дно прямокутної форми розміром 20х40 см або круглої форми d=22~24см покласти папір для випічки.
Викласти тісто і розрівняти.
Духовку розігріти до t=200~220|C і поставити в неї форму з тістом до готовності - приблизно на 15 хвилин.
Готовий пиріг охолодити і порізати на порційні шматки.
Просмотров: 766
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: пиріг, горіхів

Рекомендовані рецепти:

Овочевий суп-пюре з каррі
Рулет з лимоном
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Вишневий штрудель з сиром
Samosa - індійські пиріжки
М'яке гарбузове печиво
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: