Головна » Статті » Рецепти

Хрустка випічка
Інгредієнти:
* Борошно пшеничне (може знадобитися більше) - 2 склянки.
* Вода (1 склянка. - в тісто; 1 склянка. - в сироп) - 2 склянки.
* Горілка - 3 ст. л.
* Цукор - 1 склянка.
* Мед - 3 ст. л.
* Олія для смаження)
Замішуємо тісто: борошно, щіпка солі, чайна ложка цукру, горілка, вода.
Тісто виходить дуже приємним - розкочується легко і не рветься. Залишаємо на 10-20 хвилин, накривши пакетом або плівкою.
Борошна може знадобитися більше.
Потім ділимо на кілька частин.
Розгортаємо дуже тонко - 1 мм.
Потім ріжемо тісто ромбами. Ще пропонують намотувати на качалку або згорнути рулетом, але у мене не вийшло.
У ромбі проробляємо дірки і накладаємо їх по 3-5 штук один на одного. Проворачиваем через дірку один край ромба.
Смажимо в глибокому олії, добре розігрів.
Поки остигають - варимо сироп: мед, цукор і воду тримаємо на маленькому вогні до появи бульбашок.
остиглий сироп вмочаємо ромби.
Все, можна їсти.
Тісто і смак - як в оригінальній Кримської "Медової пахлави". Дуже смачно і хрустяще!
Автор: Масяся
Просмотров: 1002
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, випічка

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з кропивою і рисом
Баклажани по-корейськи
Цукерки "Вишневий мармелад"
Ковбаса кров'яна
Пиріг з м'ясом і овочами
Ягідно-фруктовий десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: