Головна » Статті » Рецепти |
Хрустка випічка
Інгредієнти: * Борошно пшеничне (може знадобитися більше) - 2 склянки. * Вода (1 склянка. - в тісто; 1 склянка. - в сироп) - 2 склянки. * Горілка - 3 ст. л. * Цукор - 1 склянка. * Мед - 3 ст. л. * Олія для смаження) Замішуємо тісто: борошно, щіпка солі, чайна ложка цукру, горілка, вода. Тісто виходить дуже приємним - розкочується легко і не рветься. Залишаємо на 10-20 хвилин, накривши пакетом або плівкою. Борошна може знадобитися більше. Потім ділимо на кілька частин. Розгортаємо дуже тонко - 1 мм. Потім ріжемо тісто ромбами. Ще пропонують намотувати на качалку або згорнути рулетом, але у мене не вийшло. У ромбі проробляємо дірки і накладаємо їх по 3-5 штук один на одного. Проворачиваем через дірку один край ромба. Смажимо в глибокому олії, добре розігрів. Поки остигають - варимо сироп: мед, цукор і воду тримаємо на маленькому вогні до появи бульбашок. остиглий сироп вмочаємо ромби. Все, можна їсти. Тісто і смак - як в оригінальній Кримської "Медової пахлави". Дуже смачно і хрустяще! Автор: Масяся | |
Просмотров: 1002 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |