Салат ніжний і соковитий, з вишуканим і делікатним смаком. Необхідні компоненти: 1 банка консервованого лосося (можна брати будь-яку червону рибу у власному соку - горбушу, нерку), 3 яйця, 1 невелика біла салатна цибулина, 1 зелене кисле яблуко (антонівка, наприклад), 1 столова ложка подрібненого мигдалю (підсушеного і без шкірки), 1 чайна ложка білого родзинок (без кісточок, кишмиш), зелень селери, кропу і петрушки, листя салату, майонез, сіль і чорний мелений перець за смаком, круглі крекери (для подачі). Процес приготування: Рибу з рідина розім'яти виделкою, яйця відварити, яблуко очистити від шкірки, все нарізати кубиками, також дрібно нашаткувати цибулю і зелень. Всі інгредієнти змішати у великій мисці, заправивши майонезом, посоливши і поперчив. В глибоку тарілку розкласти салатні листя і гіркою вивантажити в центр приготований рибний салат. По краях прилаштувати, неглибоко встромляючи, крекери. Дуже смачно робити з ними маленькі бутерброди.