Головна » Статті » Рецепти

Печиво з кремом з халви
Це печиво може стати чудовим частуванням до чаю, правда дуже калорійним, так що старатися з його вживанням тим, хто не бажає набрати зайві кілограми не варто.

Необхідні складові: для пісочного печива - одна пачка вершкового масла (200-грамова), один яєчний жовток, 100 г цукрової пудри, одна чайна ложка розпушувача тіста, 200 грамів пшеничного і 100 г кукурудзяного борошна і по три столових ложки какао-порошку і маку; для крему - 60 грамів халви і 60 грамів вершкового масла.

Розм'якшене вершкове масло необхідно змішати і розтерти з цукровою пудрою, далі додати до одержаної суміші яєчний жовток і потім просіяне попередньо пшеничне борошно, кукурудзяне борошно і розпушувач. Замісити м'яке і ніжне тісто.
Все тісто слід розділити на дві половини і до однієї частини тесту додати мак, а до іншої - какао-порошок. Потім з кожної частини готового тіста зробити по 30 печенюшек округлої форми і однакового розміру і випікати їх в розігрітій духовій печі 12-15 хвилин.
Тим часом зробити крем, змішавши халву і масло до однорідної консистенції. Остигле печиво злегка змастити невеликою кількістю крему (приблизно по пів чайної ложки) і зліпити попарно, причому одне печиво брати з маком, а інше з какао. Зберігати таке печиво потрібно в холодильнику.
Просмотров: 796
Категория: Рецепти |
| Теги: жовток, печиво

Рекомендовані рецепти:

Рулет з мовою і сиром
Салат з квасолі і курки
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Морквяний торт з сушеної журавлини
Листкова коса з капустою
Смачні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: