Головна » Статті » Рецепти |
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі урізноманітнює весняний стіл свіжим вкусом.Необходимые продукти: 500 гр молодого рожевого картоплі, 1 скумбрія холодного копчення, 1 качан салату радіккіо (з фіолетовими листочками, але можна і айсберг або будь-який інший), 1 салатна цибулина, 7 ст. л.оливкового масла, 2 ст. л. винного оцту, 1 ст. л. гірчиці, мелений чорний перець, сіль. Процес приготування: картопля вимити, почистити щіткою, відварити в мундирі і розрізати навпіл. Копчену скумбрію звільнити від шкіри і кісток, розділити на невеликі шматочки. Салат порвати руками на великі шматки. Цибулю нарізати півкільцями. Зробити заправку, змішавши масло (залишити 1 ст. л.), оцет, гірчицю, перець і сіль. Картоплю, салат і цибулю покласти у велику каструлю, влити заправку і перемішати. Поставити на вогонь і прогріти салат на мінімумі близько хвилини, не більше. Викласти салат на підігріте блюдо, зверху розкласти шматочки риби, акуратно перемішати і ще збризнути оливковою олією. | |
Просмотров: 818 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |