Головна » Статті » Рецепти

Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі урізноманітнює весняний стіл свіжим вкусом.Необходимые продукти: 500 гр молодого рожевого картоплі, 1 скумбрія холодного копчення, 1 качан салату радіккіо (з фіолетовими листочками, але можна і айсберг або будь-який інший), 1 салатна цибулина, 7 ст. л.оливкового масла, 2 ст. л. винного оцту, 1 ст. л. гірчиці, мелений чорний перець, сіль.
Процес приготування: картопля вимити, почистити щіткою, відварити в мундирі і розрізати навпіл.
Копчену скумбрію звільнити від шкіри і кісток, розділити на невеликі шматочки.
Салат порвати руками на великі шматки.
Цибулю нарізати півкільцями.
Зробити заправку, змішавши масло (залишити 1 ст. л.), оцет, гірчицю, перець і сіль.
Картоплю, салат і цибулю покласти у велику каструлю, влити заправку і перемішати. Поставити на вогонь і прогріти салат на мінімумі близько хвилини, не більше.
Викласти салат на підігріте блюдо, зверху розкласти шматочки риби, акуратно перемішати і ще збризнути оливковою олією.
Просмотров: 818
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, картоплі

Рекомендовані рецепти:

Картопляне пюре з базиліком
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Заливний пиріг з грибами
Кекс на згущеному молоці
Капустяні оладки
Пиріг "Ягідне хмарина"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: