Свою назву цей варіант м'ясного рулету отримав завдяки тому, що готується він з трьох видів м'яса - яловичини, свинини і курячого філе. Така ось виходить м'ясне різноманітність і достаток, блюдо просто ідеально підходить для святкового столу, в тому числі і в якості частування на Великдень!
Список необхідних продуктів для приготування такого м'ясного рулету: одне внутрішнє філе свинини, яловича вирізка, одна куряча грудка побільше, по одному невеликому пучка базиліка і петрушки, маринований болгарський перець, один пучок шпинату, сіль і мелений чорний і червоний перець.
Свинину і яловичину необхідно розкласти на досочке і дуже ретельно відбити (на яловичину доведеться витратити більше часу), м'ясо обох видів слід посипати сіллю і перцем. З великою курячої грудки потрібно обрізати філе і також гарненько відбити його і теж поперчити і посолити. Вимиті петрушку і базилік дрібно нарубати, шпинат добре промити. Спочатку розкласти добре відбите свиняче філе і щедро посипати його подрібненою зеленню, накрити все це яловичиною і на неї викласти рівним шаром листочки шпинату, а потім викласти відбите куряче м'ясо, а зверху на нього посередині покласти маринований перець, після чого згорнути все в досить щільний рулет і обв'язати ниткою. Далі рулет потрібно обернути фольгою і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 2 або 2,5 години.
|