Головна » Статті » Рецепти

М'ясний рулет "Тріо"
Свою назву цей варіант м'ясного рулету отримав завдяки тому, що готується він з трьох видів м'яса - яловичини, свинини і курячого філе. Така ось виходить м'ясне різноманітність і достаток, блюдо просто ідеально підходить для святкового столу, в тому числі і в якості частування на Великдень!

Список необхідних продуктів для приготування такого м'ясного рулету: одне внутрішнє філе свинини, яловича вирізка, одна куряча грудка побільше, по одному невеликому пучка базиліка і петрушки, маринований болгарський перець, один пучок шпинату, сіль і мелений чорний і червоний перець.

Свинину і яловичину необхідно розкласти на досочке і дуже ретельно відбити (на яловичину доведеться витратити більше часу), м'ясо обох видів слід посипати сіллю і перцем. З великою курячої грудки потрібно обрізати філе і також гарненько відбити його і теж поперчити і посолити. Вимиті петрушку і базилік дрібно нарубати, шпинат добре промити.
Спочатку розкласти добре відбите свиняче філе і щедро посипати його подрібненою зеленню, накрити все це яловичиною і на неї викласти рівним шаром листочки шпинату, а потім викласти відбите куряче м'ясо, а зверху на нього посередині покласти маринований перець, після чого згорнути все в досить щільний рулет і обв'язати ниткою. Далі рулет потрібно обернути фольгою і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 2 або 2,5 години.
Просмотров: 712
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, Рулет

Рекомендовані рецепти:

Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Картопля в паприці (рецепт)
Смородиновий пиріг
Апельсинові мафіни
Перемячи з м'ясом
Прісне тісто листкове
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: