Головна » Статті » Рецепти

Паштет з курячої печінки з яблучним повидлом
Приготований за цим рецептом паштет дивно ніжним на смак, ну а використання в цьому блюді ароматного і трохи солодкуватого повидла надає такому паштету оригінальний і дуже цікавий присмак.

Продукти для приготування: 600 грамів курячої печінки, 130 г яблучного повидла, одна середня ріпчаста цибулина, одна морква, два курячих яйця, 200 мл жирних вершків, дві скибочки пшеничного хліба (тільки м'якуш), 20 грамів вершкового масла для смаження і 100 грамів для заливки паштету, пів чайної ложки меленого мускатного горіха, сіль і перець.

Хлібний м'якуш замочити в жирних вершках. Морквину та цибулину необхідно почистити і подрібнити, а після цього обсмажити на вершковому маслі до м'якості. Курячу печінку потрібно промити і очистити від плівок, потім обсушити й подрібнити за допомогою блендера до стану однорідного пюре разом з обсмаженими цибулею і морквою, хлібом і вершками. Далі додати до маси яйця і яблучне повидло і збити до пишності, всипати мускатний горіх, перець і сіль, перемішати і викласти у термостійку форму. Запікати в гарячій духовці близько півтори години.
Готовий паштет трохи остудити і залити розтопленим маслом і охолодити в холодильнику.
Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: паштет

Рекомендовані рецепти:

"Крем-брюле" з сиру
Безе
Буженина в тесті
Львівський сирник
Сорбе з чорної смородини
Гречка з консервованим тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: