Головна » Статті » Рецепти |
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Короткі макаронні вироби, трубочки або черепашки, смачно приготувати з брокколі і беконом. Інгредієнти: 500 гр макаронних виробів, 400 гр броколі, 200 гр бекону, 100 гр твердого сиру, 2 зубчики часнику, перчик чилі, 2 ст. ложки оливкової олії, мелений чорний перець, сіль. Процес приготування: брокколі опустити в киплячу солону воду, варити 5-7 хвилин під кришкою, зменшивши вогонь. Остудить, розібрати на суцвіття або розрізати на невеликі шматочки. Бекон розрізати на тонкі смужки. Часник пропустити через прес. Перчик чилі очистити від насіння і подрібнити. У глибокому сотейнику нагріти оливкове масло і обсмажити бекон до золотистого кольору. Додати часник і чилі, прогріти 5 хвилин і ввести брокколі. Посолити і поперчити. Перемішати і готувати під кришкою 10 хвилин. Сир натерти на дрібній тертці. Макарони відварити згідно до інструкції, відкинути на друшляк. Як стече вода, викласти макарони в сковороду і добре змішати з брокколі. Тушкувати пару хвилин. Посипати сиром, нагрів прибрати, все розмішати і подавати негайно. | |
Просмотров: 781 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |