Головна » Статті » Рецепти

Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Короткі макаронні вироби, трубочки або черепашки, смачно приготувати з брокколі і беконом. Інгредієнти: 500 гр макаронних виробів, 400 гр броколі, 200 гр бекону, 100 гр твердого сиру, 2 зубчики часнику, перчик чилі, 2 ст. ложки оливкової олії, мелений чорний перець, сіль.
Процес приготування: брокколі опустити в киплячу солону воду, варити 5-7 хвилин під кришкою, зменшивши вогонь. Остудить, розібрати на суцвіття або розрізати на невеликі шматочки.
Бекон розрізати на тонкі смужки. Часник пропустити через прес.
Перчик чилі очистити від насіння і подрібнити.
У глибокому сотейнику нагріти оливкове масло і обсмажити бекон до золотистого кольору. Додати часник і чилі, прогріти 5 хвилин і ввести брокколі.
Посолити і поперчити. Перемішати і готувати під кришкою 10 хвилин.
Сир натерти на дрібній тертці.
Макарони відварити згідно до інструкції, відкинути на друшляк.
Як стече вода, викласти макарони в сковороду і добре змішати з брокколі. Тушкувати пару хвилин.
Посипати сиром, нагрів прибрати, все розмішати і подавати негайно.
Просмотров: 548
Категория: Рецепти |
| Теги: брокколі, Чилі

Рекомендовані рецепти:

Пісний шоколадний манник
Сирні кекси з кропом і кмином
"Той самий" столичний кекс
Мексиканський шоколадний пиріг
Шинка, запечена з ананасами
Листковий салат з сиром фета
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: