Головна » Статті » Рецепти

Овочева ікра з огірків
Не знаєте куди прилаштувати великі, які переросли огірки? Зробіть з них овочеву ікру! Смак цієї незвичайної закуски можна регулювати додаванням інших овочів - помідорів, цибулі, моркви та спецій.

Інгредієнти: п'ять-шість великих огірків, одна цибулина, дві-три моркви, п'ять помідор, два солодких болгарських перцю, сіль, чорний мелений перець, спеції - за смаком. Для смаження знадобиться рослинне масло.

Моркву і помідори натерти на тертці (в окремі тарілочки). Огірки нарізати брусочками, цибулю - півкільцями, болгарський перець - смужками або кубиками. Якщо у огірків щільна, груба шкірка, то її потрібно зрізати. Тонкошкірі огірки чистити не треба.
У сковорідці розігріти рослинне масло. Тушкувати овочі в такому порядку: спочатку покласти огірки, тушкувати на невеликому вогні, поки вони не пустять сік і сік не випарується наполовину. Тоді додаємо цибулю, потім кидаємо моркву, болгарський перець і врешті - терті помідори. Додати сіль і перець можна в будь-який час, але краще це зробити незадовго до готовності. Гасити овочі потрібно на середньому вогні до тих пір, поки рідина майже повністю не випарується.
Просмотров: 785
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, огірки

Рекомендовані рецепти:

Fougasse - або що таке фугас?
Домашній кекс
Салат з оселедцем (рецепт)
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Кекс столичний
Мафіни з мигдалем і цукатами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: