Головна » Статті » Рецепти

Закусочний рулет з серця
Дуже непоганий рецепт святкової закуски, приготовленої зі свинячого серця - рулет з начинкою з горіхово-сирної маси і з оливками. Дивно смачне, дуже ситне і святкова страва.

Список потрібних продуктів: 800 грамів свинячого серця, одна морквина, одна ріпчаста луковичка, 170 грамів вершкового масла, два курячих яйця, шість столових ложок дрібно нарубаних волоських горіхів, 250 г сиру твердих сортів, три зубчики часнику, 100 г оливок і маслин, а також сіль і мелений чорний перець за смаком.

Свиняче серце необхідно гарненько промити в холодній воді, видалити все зайве і, виклавши в каструлю, залити окропом і варити до повної готовності на помірному вогні, додавши в бульйон за невеликий морквині і цибулині, після чого остудити, не виймаючи з каструлі.
Далі серце порізати скибочками і подрібнити блендером до однорідного стану разом з морквою, цибулею, а потім масу злегка збити, додавши 100 г м'якого вершкового масла і дві-три столові ложки бульйону.
Волоські горіхи трохи обсмажити і дрібно перемолоти, яйця зварити круто і дрібно натерти сир натерти на дрібній тертці, часник пропустити через прес. Все це змішати і додати масло, що залишилося, а ще сіль і перець.
На розстеленому харчовій плівці розкласти рівним шаром середньої товщини паштет із серця у вигляді прямокутника, на нього викласти рівномірно начинку, а вже зверху розкласти маслини і оливки, після чого згорнути рулет і відправити на ніч у холодильник.
Охлажденный1 і застиглий рулет звільнити від плівки і порізати.
Просмотров: 1583
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Рулет, серця

Рекомендовані рецепти:

Цукерки, бараночки
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Шоколадне печиво з кракелюром
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Печиво з волоськими горішками
Курка з квасолею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: