Головна » Статті » Рецепти |
Карась запечений
Карась - смачна прісноводна рибка, особливо підходить для запекания.Необходимые продукти: 2 свіжих (не морожених) великих карася на півтора-два кг, 2 цибулини, готова суміш сухих трав і спецій для риби, майонез, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: Карасів почистити, випатрати, акуратно вирізати зябра, видалити плавники, голови не відрізати. Змішати сіль, перець, сухі спеції і трави. Цією сумішшю ретельно натерти рибу зсередини і зовні. Цибулю нарізати кільцями, покласти в черевце. Форму для запікання вистилати фольгою, трохи капнути соняшникову олію, викласти рибку. Намазати трохи всередину майонезом і рясно змастити зверху. Ще присипати сушеними травами і перцем. Поставити в попередньо розігріту до 180С духовку. Піч 15 хв, зменшити нагрів і знову потримати 15 хв. Повірити готовність, проткнувши виделкою. Подавати на тарілці прямо у фользі. В якості гарніру дуже хороший варену картоплю, свіжі огірки та помідори. | |
Просмотров: 633 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |