Головна » Статті » Рецепти

Карась запечений
Карась - смачна прісноводна рибка, особливо підходить для запекания.Необходимые продукти: 2 свіжих (не морожених) великих карася на півтора-два кг, 2 цибулини, готова суміш сухих трав і спецій для риби, майонез, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування:
Карасів почистити, випатрати, акуратно вирізати зябра, видалити плавники, голови не відрізати. Змішати сіль, перець, сухі спеції і трави.
Цією сумішшю ретельно натерти рибу зсередини і зовні.
Цибулю нарізати кільцями, покласти в черевце.
Форму для запікання вистилати фольгою, трохи капнути соняшникову олію, викласти рибку.
Намазати трохи всередину майонезом і рясно змастити зверху.
Ще присипати сушеними травами і перцем.
Поставити в попередньо розігріту до 180С духовку.
Піч 15 хв, зменшити нагрів і знову потримати 15 хв.
Повірити готовність, проткнувши виделкою.
Подавати на тарілці прямо у фользі. В якості гарніру дуже хороший варену картоплю, свіжі огірки та помідори.
Просмотров: 612
Категория: Рецепти |
| Теги: риба

Рекомендовані рецепти:

Салат "Сільський"
Десерт-морозиво
Швейцарський шоколадний рулет
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Готуємо сирники
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: