Такий ароматний кисіль з поєднанням вишні та яблука дуже приємний на смак і його чудово пити як теплим, так і в холодному стані. Готуватися вишнево-яблучний кисіль дивно швидко і дуже легко!
Необхідні складові для приготування киселю: приблизно трохи менше склянки вишні (для киселю цілком може підійти заморожена або сушена вишня), одне свіже яблуко середнього розміру, близько двох столових ложок картопляного крохмалю, одна-дві чайних ложки меленої кориці, дві-три столові ложки цукрового піску (його кількість залежить від бажаної вами солодощі готового напою) і один літр питної води.
В одній склянці води (вона повинна бути теплою) розчинити картопляний крохмаль і корицю. Яблуко слід вимити, очистити від шкірки і серцевини, а потім порізати на невеликі кубики. У відповідного розміру каструльку скласти шматочки яблука і вишні (якщо використовується сушена вишня, то її треба попередньо проварити до м'якості), залити підготовлені фрукти водою, додати потрібну кількість цукру і довести до кипіння, після чого варити ще близько 10 хвилин і потім потроху додати розчинений крохмаль з корицею, ретельно розмішати, довести напій знову до кипіння і зняти каструлю з плити.