Головна » Статті » Рецепти

Морквяний торт
Інгредієнти для торта:
* 1 склянка олії
* 1 склянку цукрового піску
* 3 великих яйця
* 1 склянка борошна з розпушувачем
* щіпка солі
* 1/4 ч. л. спецій - мускатного горіха і кориці
* 1 склянку тертої моркви
* рослинна олія для змащування форми
Інгредієнти для крему:
* 50 г вершкового масла
* 1 склянку м'якого жирного сиру
* 2 ст. л. цукрової пудри
* пакетик ванілі
* горішки пекан або волоські для прикраси
Приготування:
1. Змастіть дві круглі форми маслом і вистеліть дно пергаментом.
2. Збийте міксером рослинне масло з цукром, по одному додайте яйця, продовжуючи збивати.
3. Борошно, сіль і спеції змішайте і обережно додайте в суміш з яйцями. Покладіть терту моркву і знову перемішайте.
4. Розділіть суміш на дві форми і випікайте товсті коржі до готовності. Охолодіть, вийміть і остудіть.
5. Приготуйте крем. Збийте вершкове масло з м'яким сиром до легкої маси, додайте цукрову пудру, ваніль і знову перемішайте.
6. Зніміть з остывших коржів пергамент, намажте сирним кремом і покладіть один корж на інший. Зверху торт теж намажте кремом і прикрасьте горішками.
Легкий морквяний торт з волоськими горіхами і ніжною сирною начинкою приємно здивує навіть найвибагливіших гостей своїм неповторним смаком.
Вдалих кулінарних відкриттів!
Поліна Соболєва
Просмотров: 977
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, крем

Рекомендовані рецепти:

Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Манні млинці
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Шоколадна баба (рецепт)
Булочки "Варенки"
Морквяний торт з сушеної журавлини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: