Головна » Статті » Рецепти |
Морквяний торт
Інгредієнти для торта: * 1 склянка олії * 1 склянку цукрового піску * 3 великих яйця * 1 склянка борошна з розпушувачем * щіпка солі * 1/4 ч. л. спецій - мускатного горіха і кориці * 1 склянку тертої моркви * рослинна олія для змащування форми Інгредієнти для крему: * 50 г вершкового масла * 1 склянку м'якого жирного сиру * 2 ст. л. цукрової пудри * пакетик ванілі * горішки пекан або волоські для прикраси Приготування: 1. Змастіть дві круглі форми маслом і вистеліть дно пергаментом. 2. Збийте міксером рослинне масло з цукром, по одному додайте яйця, продовжуючи збивати. 3. Борошно, сіль і спеції змішайте і обережно додайте в суміш з яйцями. Покладіть терту моркву і знову перемішайте. 4. Розділіть суміш на дві форми і випікайте товсті коржі до готовності. Охолодіть, вийміть і остудіть. 5. Приготуйте крем. Збийте вершкове масло з м'яким сиром до легкої маси, додайте цукрову пудру, ваніль і знову перемішайте. 6. Зніміть з остывших коржів пергамент, намажте сирним кремом і покладіть один корж на інший. Зверху торт теж намажте кремом і прикрасьте горішками. Легкий морквяний торт з волоськими горіхами і ніжною сирною начинкою приємно здивує навіть найвибагливіших гостей своїм неповторним смаком. Вдалих кулінарних відкриттів! Поліна Соболєва | |
Просмотров: 1036 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |