Головна » Статті » Рецепти

Вершковий пиріг по середньовічному рецептом
Справжній старовинний італійський десерт, за оригінальним рецептом, який створили ще в Середні століття і передають з покоління в покоління італійські кондитери. Справжній скарб зі скарбнички народних традиційних рецептов.Необходимые продукти: 3 склянки білого пшеничного борошна, 4 яйця, 1 склянка цукру, 2 лимона, 7 столових ложок вершкового масла, 3 столові ложки цукрової пудри, півсклянки молока, 2 чайні ложки розпушувача, щіпка солі.
Процес приготування: зняти дрібної терочкой цедру з лимонів. У 2 яєць відокремити білки від жовтків. Розділивши порівну кількість цукру, збити окремо 2 яйця і 2 жовтки, потім з'єднати.
Всипати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю, перемішати. Молоко нагріти і розчинити в ньому 6 столових ложок вершкового масла. Влити в тісто, висипати цедру. Ретельно заважати.
Форму змастити рештою масла, викласти в неї тісто, розрівняти і помістити в попередньо розігріту до 170°С духовку.
Випікати 40 хвилин. Теплий пиріг щедро засипати цукровою пудрою.
Просмотров: 640
Категория: Рецепти |
| Теги: масла, ложок

Рекомендовані рецепти:

Простий домашній рецепт шарлотки
Яблучний насипний пиріг
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Цибульні булочки
Листкові трубочки
Гречка з консервованим тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: