Справжній старовинний італійський десерт, за оригінальним рецептом, який створили ще в Середні століття і передають з покоління в покоління італійські кондитери. Справжній скарб зі скарбнички народних традиційних рецептов.Необходимые продукти: 3 склянки білого пшеничного борошна, 4 яйця, 1 склянка цукру, 2 лимона, 7 столових ложок вершкового масла, 3 столові ложки цукрової пудри, півсклянки молока, 2 чайні ложки розпушувача, щіпка солі. Процес приготування: зняти дрібної терочкой цедру з лимонів. У 2 яєць відокремити білки від жовтків. Розділивши порівну кількість цукру, збити окремо 2 яйця і 2 жовтки, потім з'єднати. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю, перемішати. Молоко нагріти і розчинити в ньому 6 столових ложок вершкового масла. Влити в тісто, висипати цедру. Ретельно заважати. Форму змастити рештою масла, викласти в неї тісто, розрівняти і помістити в попередньо розігріту до 170°С духовку. Випікати 40 хвилин. Теплий пиріг щедро засипати цукровою пудрою.