Головна » Статті » Рецепти

Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Опис: Промозглым осіннього вечора, як сьогодні у нас, хочеться в тепло, гарячого чаю з лимоном і такого печива домашнього, просоченого ароматами літа: абрикосами, чорної смородини і горіхом.
Є ще одна незаперечна якість у цього печива: набір продуктів завжди є в будинку у будь-який господині. Загалом, що називається: дешево і сердито.
Інгредієнти:
* Масло вершкове - 120 г
* Яйце - 1 шт
* Сметана - 100 г
* Сода (гашене оцтом) - 1 ч. л.
* Борошно - 2,5 склянки.
* Горіхи (мелений) - 0,5 склянки.
* Джем абрикосовий - 2 ст. л.
* Джем чорносмородиновий - 2 ст. л.
* Цукор - 0,5 склянки.
* Кориця
Рецепт:
Зі сметани, масла, яйця, цукру, соди і борошна замішуємо тісто. Не дуже круте, але щоб можна було розкачати.
Ділимо тісто на три частини. Дві ставимо в холодильник, а одну розгортаємо і викладаємо у форму.
Посипаємо горіхами.
Викладаємо ванілін, джем абрикосовий.
Розгортаємо другий корж.
Кладемо в форму на перший, посипаємо густо корицею і мажемо чорно-смородиновим джемом.
Третім коржем закриваємо всю конструкцію". Надрізаємо на квадратики і посипаємо цукром з корицею.
В духовку на 45 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Можна використовувати будь-який джем або варення. Із цих інгредієнтів виходить 12 штук печива.
Дістаємо з духовки. Дати охолонути до теплого й ріжемо на квадрати.
Коли охолоне, кладемо в каструлю і накриваємо кришкою. На завтра воно м'якше і смачніше. Довго зберігається і не черствіє.
Автор: Александер
Просмотров: 944
Категория: Рецепти |
| Теги: Джем, печива

Рекомендовані рецепти:

Солодкі профітролі
Шоколадно-горіхове праліне
Печенюшки "Міні"
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Молоді кабачки в горіховому соусі
Цепеліни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: