Головна » Статті » Рецепти

Омлет по-селянськи
Такий омлет вийде дуже ситним і поживним з насиченим смаком і чудовим ароматом різноманітних інгредієнтів, що використовуються для його приготування.

Набір продуктів для приготування даного страви: п'ять яєць, одна невелика головка ріпчастої цибулі, два-три стиглих помідора, 100 г печериць, 100 г шинки, близько двох столових ложок сметани, одна-дві столові ложки вершкового масла, половина пучка зелені петрушки, мелений чорний перець і сіль.

Головку ріпчастої цибулі слід почистити від шелуши і порізати досить дрібно. Гриби вимити і також порізати. Після цього печериці та цибулю необхідно обсмажити разом на олії до золотистого відтінку. Помідори потрібно нарізати невеликими скибочками і додати в сковорідку до репчатому цибулі і грибів і всі разом якийсь час протушкувати.
Шинку порізати на невеликі кубики. Яйця ретельно збити з двома ложками сметани, після чого додати чорний перець і сіль за смаком.
В сковороду до грибів і овочів додати шинку і залити омлетну суміш з яєць і сметани. Щедро посипати подрібненою петрушкою і поставити омлет запікати в добре розігрітій духовій печі протягом 5-7 хвилин.
Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулі, Омлет

Рекомендовані рецепти:

Суп з ковбасками та овочами
Бутербродний торт "Полосатик"
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Гречані млинці з пшеничною мукою
Шоколадно-сирний пиріг
Шоколадний кекс з бананами і медом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: