Такий омлет вийде дуже ситним і поживним з насиченим смаком і чудовим ароматом різноманітних інгредієнтів, що використовуються для його приготування.
Набір продуктів для приготування даного страви: п'ять яєць, одна невелика головка ріпчастої цибулі, два-три стиглих помідора, 100 г печериць, 100 г шинки, близько двох столових ложок сметани, одна-дві столові ложки вершкового масла, половина пучка зелені петрушки, мелений чорний перець і сіль.
Головку ріпчастої цибулі слід почистити від шелуши і порізати досить дрібно. Гриби вимити і також порізати. Після цього печериці та цибулю необхідно обсмажити разом на олії до золотистого відтінку. Помідори потрібно нарізати невеликими скибочками і додати в сковорідку до репчатому цибулі і грибів і всі разом якийсь час протушкувати. Шинку порізати на невеликі кубики. Яйця ретельно збити з двома ложками сметани, після чого додати чорний перець і сіль за смаком. В сковороду до грибів і овочів додати шинку і залити омлетну суміш з яєць і сметани. Щедро посипати подрібненою петрушкою і поставити омлет запікати в добре розігрітій духовій печі протягом 5-7 хвилин.
|