Головна » Статті » Рецепти

Булочки з начинкою
Можна назвати таку булочку домашнім "біг-маком", приготувати на сніданок або щоб взяти з собою, перекусити на роботі. Начинка поживна, корисна і смачна. Її можна змінювати, додаючи або щось виключаючи з состава.Продукты: 2 булочки, куряча грудка, 100 гр твердого сиру, 6-8 печериць, 1 солодка салатна біла або червона цибулина, 1 столова ложка соняшникової олії, жменю зелені кропу і петрушки, сіль, мелений чорний перець.
Приготування:
Грудку нарізати тонкими довгими смужками, гриби - платівками, сир натерти на крупній тертці, цибулю і зелень нашаткувати подрібніше і змішати.
Розігріти масло в сковороді, обсмажити курку, додати гриби, посолити, поперчити, смажити хвилин 5, потім тушкувати під кришкою до готовності м'яса. Кришку відкрити, максимально випарити вологу.
Вогонь вимкнути, відразу засипати цибулею з зеленню, сиром, добре перемішати.
Розрізати булочки уздовж, але не до кінця, вибрати м'якуш.
Щільно начинити курино-грибною сумішшю.
Просмотров: 756
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, гриби

Рекомендовані рецепти:

Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Парові булочки
Шашлик на маївку з свинини
Меренги з лимонним кремом
Шоколадне печиво
Суп-пюре з петрушки з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: