Можна назвати таку булочку домашнім "біг-маком", приготувати на сніданок або щоб взяти з собою, перекусити на роботі. Начинка поживна, корисна і смачна. Її можна змінювати, додаючи або щось виключаючи з состава.Продукты: 2 булочки, куряча грудка, 100 гр твердого сиру, 6-8 печериць, 1 солодка салатна біла або червона цибулина, 1 столова ложка соняшникової олії, жменю зелені кропу і петрушки, сіль, мелений чорний перець. Приготування: Грудку нарізати тонкими довгими смужками, гриби - платівками, сир натерти на крупній тертці, цибулю і зелень нашаткувати подрібніше і змішати. Розігріти масло в сковороді, обсмажити курку, додати гриби, посолити, поперчити, смажити хвилин 5, потім тушкувати під кришкою до готовності м'яса. Кришку відкрити, максимально випарити вологу. Вогонь вимкнути, відразу засипати цибулею з зеленню, сиром, добре перемішати. Розрізати булочки уздовж, але не до кінця, вибрати м'якуш. Щільно начинити курино-грибною сумішшю.
|