Головна » Статті » Рецепти

Запечений інжир
Чудовий десерт, дуже простий і швидкий у приготуванні, виглядає апетитно, з екзотичний ноткою Сходу. Можна приготувати його як закуску під вино, лікер, шампанське або просто подати в якості завершального страви під час романтичної вечері. Сподобається любителям инжира.Необходимые продукти: 10 плодів свіжого інжиру, склянка жирної сметани, 3 столові ложки цукру, 2 столові ложки рідкого меду, 50 мл коньяку (або рому, бренді), жменю подрібнених волоських горіхів.
Спосіб приготування: інжир сполоснути, обсушити, промокаючи паперовим рушником, розрізати кожен плід вздовж.
Включити духовку на нагрів до 200°С.
В будь-яку форму для запікання покласти половинки інжиру розрізом вгору.
Акуратно посипати кожен цукром, присипати горіхами, полити медом і злегка збризнути алкогольним напоєм.
Запікати в розігрітій духовці буквально 5 хвилин, не більше.
Витягнути з духовки, вило на тарілку і на теплі шматочки відразу розкласти по чайній ложці сметани.
Просмотров: 675
Категория: Рецепти |
| Теги: сметани, Під

Рекомендовані рецепти:

Сирні маффіни з родзинками і апельсином
Дріжджові булочки
Млинці заварні на молоці
Салат з шинки і корейської моркви
Яєчний хліб в хлібопічці
Крамбль з замороженими сливами (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: