Оригінальне і смачне блюдо з пікантною і екзотичної ноткою. Приємна кислинка ківі відмінно поєднується з ніжним курячим мясом.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 2 плоду ківі, 1 яйце, 3 столові ложки пшеничного білого борошна, півсклянки мелених в крихту горіхів (фундук або мигдаль), сіль, перець (мелений чорний і червоний), олія для смаження. Процес приготування: курятину вимити й обсушити. Трохи відбити молоточком. Гострим ножем прорізати кишеньку. Зверху і всередині натерти сумішшю солі і перцю. Ківі очистити від шкірки, порізати на кружечки. Вкладаємо по 2-4 кружечка щільно всередину м'яса. Краї притиснути лезом ножа. Борошно і горіхи висипати на окрему плоскі тарілку. Яйце збити виделкою. Кожне фарширований філе обваляти спочатку в борошні, потім в яйці і, фінально, в мелених горішках. На сковороді розігріти олію. Акуратно викласти курочку, смажити на кожній стороні під кришкою по 7-10 хв на невеликому вогні, обережно перевертаючи лопаткою, щоб не розвалилися.