Головна » Статті » Рецепти

Філе курки, фаршироване ківі
Оригінальне і смачне блюдо з пікантною і екзотичної ноткою. Приємна кислинка ківі відмінно поєднується з ніжним курячим мясом.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 2 плоду ківі, 1 яйце, 3 столові ложки пшеничного білого борошна, півсклянки мелених в крихту горіхів (фундук або мигдаль), сіль, перець (мелений чорний і червоний), олія для смаження.
Процес приготування: курятину вимити й обсушити. Трохи відбити молоточком. Гострим ножем прорізати кишеньку. Зверху і всередині натерти сумішшю солі і перцю.
Ківі очистити від шкірки, порізати на кружечки.
Вкладаємо по 2-4 кружечка щільно всередину м'яса. Краї притиснути лезом ножа.
Борошно і горіхи висипати на окрему плоскі тарілку. Яйце збити виделкою.
Кожне фарширований філе обваляти спочатку в борошні, потім в яйці і, фінально, в мелених горішках.
На сковороді розігріти олію. Акуратно викласти курочку, смажити на кожній стороні під кришкою по 7-10 хв на невеликому вогні, обережно перевертаючи лопаткою, щоб не розвалилися.
Просмотров: 640
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, ківі

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медовик"
Овочевий суп з курячою грудкою
Салат з квасолі і курки
Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Свинина по-китайськи
Кекс столичний
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: