Інгредієнти, які потрібні для приготування цього супу: близько 500-600 грамів мороженої морської риби, чотири-п'ять невеликих картоплини, одна морква, чотири великих помідора, дві невеликі голівки ріпчастої цибулі, три столові ложки вершкового масла, корінь петрушки, сіль і спеції за вашим смаком, зелень кропу або петрушки. Корінь петрушки, моркву і ріпчасту цибулю слід подрібнити і спасерувати на вершковому маслі. Помідори потрібно вимити. облити гарячою водою, зняти з них шкірку і потім порізати на невеликі шматочки. Картоплю почистити і нарізати кубиками середнього розміру. Рибу необхідно обробити на шматочки і прибрати з неї всі кісточки. Зелень дрібно нарізати. Скибочки підготовленої риби покласти в каструлю, додати туди ж картоплю, залити водою і варити до напівготовності. Далі додати туди пасеровані овочі, покласти сіль, додати спеції і продовжувати варити на невеликому вогні до повної готовності, десь хвилин за 5 до закінчення приготування супу покласти в каструлю шматочки томатів. Подавати суп гарячим, посипавши подрібненою зеленню.
|