Головна » Статті » Рецепти

Сушіння фаршировані
Доволі легко приготувати і порадувати себе і домашніх простим, але смачним і симпатичним стравою - нафарширувати дірки від бубликов.Необходимые продукти: 500 гр несолодких сушок, 500 мл молока, 500 г м'ясного фаршу, краще телячого, яловичого, курячого, індичого (або їх суміш), 1 цибулина, 200 г дрібно натертого твердого сиру, півсклянки томатної пасти, 1 столова ложка соняшникової олії, сіль, чорний і червоний мелений перець.
Процес приготування:
Сушіння викласти в миску, залити молоком хвилин на 15, щоб розбухнули.
Цибулину натерти на тертці, додати у фарш, посолити і поперчити.
Рівномірно змастити деко олією, викласти на нього сушіння щільно один до одного.
У кожну утрамбувати фарш, гарненько, з горбком, на який викласти половину чайної ложки томатної пасти і злегка прим'яти.
Акуратно посипати сиром.
Поставити в заздалегідь нагріту до 200 С духовку. Запікати до розплавлення сиру і поки знизу і сушіння і фарш не зажарятся до коричневого кольору.
Просмотров: 653
Категория: Рецепти |
| Теги: сушіння

Рекомендовані рецепти:

Перемячи з м'ясом
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Ладду - східне ласощі з нуту
Цукерки, бараночки
Вівсяне печиво з медом
Круасани з шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: