Головна » Статті » Рецепти |
Сушіння фаршировані
Доволі легко приготувати і порадувати себе і домашніх простим, але смачним і симпатичним стравою - нафарширувати дірки від бубликов.Необходимые продукти: 500 гр несолодких сушок, 500 мл молока, 500 г м'ясного фаршу, краще телячого, яловичого, курячого, індичого (або їх суміш), 1 цибулина, 200 г дрібно натертого твердого сиру, півсклянки томатної пасти, 1 столова ложка соняшникової олії, сіль, чорний і червоний мелений перець. Процес приготування: Сушіння викласти в миску, залити молоком хвилин на 15, щоб розбухнули. Цибулину натерти на тертці, додати у фарш, посолити і поперчити. Рівномірно змастити деко олією, викласти на нього сушіння щільно один до одного. У кожну утрамбувати фарш, гарненько, з горбком, на який викласти половину чайної ложки томатної пасти і злегка прим'яти. Акуратно посипати сиром. Поставити в заздалегідь нагріту до 200 С духовку. Запікати до розплавлення сиру і поки знизу і сушіння і фарш не зажарятся до коричневого кольору. | |
Просмотров: 653 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |