Печиво це дуже просто готується, в тісто зовсім не додається масло вершкове і так само не додаються яйця. Рецепт з "Гастронома" запозичений. Єдине, потрібен саме натуральний йогурт, його можна приготувати з теплого молока і спеціальної йогуртової закваски. Продуті: йогурту неповний стандартний стакан, один стакан (повний) кураги дрібно січеною, повний стакан вівсяних пластівців і півтори склянки борошна пшеничного. Соди (розпушувача) одна неповна чайна ложка, пів склянки цукру, солі невелика щіпка. У тісто в процесі замісу потрібно додати три столові ложки олії рафінованої рослинної.
Як готувати: всі продукти змішуємо, тісто виходить густе і його ліпити можна буде руками. Пальці бажано змочити водою. З усього цього обсягу тесту потрібно шістнадцять - сімнадцять кульок однакового розміру виліпити, надати їм форму коржів. Випікаємо печиво на йогурті протягом 20 хвилин, температуру +185 виставляємо. Не перетримуйте печиво, воно не повинно бути занадто сухим. Приємного!