Головна » Статті » Рецепти

Печиво на йогурті (рецепт)
Печиво це дуже просто готується, в тісто зовсім не додається масло вершкове і так само не додаються яйця. Рецепт з "Гастронома" запозичений. Єдине, потрібен саме натуральний йогурт, його можна приготувати з теплого молока і спеціальної йогуртової закваски.
Продуті: йогурту неповний стандартний стакан, один стакан (повний) кураги дрібно січеною, повний стакан вівсяних пластівців і півтори склянки борошна пшеничного. Соди (розпушувача) одна неповна чайна ложка, пів склянки цукру, солі невелика щіпка. У тісто в процесі замісу потрібно додати три столові ложки олії рафінованої рослинної.

Як готувати: всі продукти змішуємо, тісто виходить густе і його ліпити можна буде руками. Пальці бажано змочити водою. З усього цього обсягу тесту потрібно шістнадцять - сімнадцять кульок однакового розміру виліпити, надати їм форму коржів.
Випікаємо печиво на йогурті протягом 20 хвилин, температуру +185 виставляємо. Не перетримуйте печиво, воно не повинно бути занадто сухим.
Приємного!

Просмотров: 2182
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, печиво

Рекомендовані рецепти:

Овочі, запечені з прянощами і медом
Канадський медовий торт
Вишневий штрудель з сиром
Вівсяний хлібець
Голландський салат з оселедцем
Кекс апельсиновий-шоколадний
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: