Головна » Статті » Рецепти

Запіканка з макаронів
Макарони-трубочки для даного рецепту потрібно брати товстіший - в такому разі її приготування не займе багато часу, адже заштовхувати в них фарш буде простіше...

Потрібні інгредієнти: половина кілограма м'ясного фаршу (підійде яловичий, свинячий або ж змішаний фарш), 300 грамів товстих макаронів, 800 грамова банка томатів у власному соку, два зубки часнику, 100 г пармезану (можна замінити іншим твердим сиром), 200 грамів Моцарелли, оливкова олія, перець і сіль.

Макарони слід відварити таким чином, щоб вони залишилися трохи недовареними, потім промити їх холодною водою, дати стекти рідини і змішати з невеликою кількістю оливкової олії.
Розігріти в сковороді приблизно одну столову ложку олії і обсмажити в ньому фарш протягом 10 хвилин, перемішуючи його час від часу, після цього до фаршу додати подрібнений часник, а також за смаком перець і сіль і смажити ще близько хвилини. Далі додати в сковороду до фаршу помідори разом з соком і готувати довівши до кипіння до того часу, поки маса не загусне.
До макаронів додати натертий пармезан і добре змішати, а потім викласти макарони в круглу форму щільно торцями вгору. Зверху викласти соус з фаршу і томатів і роздати його акуратно в макарони.
Форму поставити в гарячу духовку і запікати 15 хвилин при 200 градусах температури, а потім вийняти і розкласти зверху порізану на тонкі скибочки Моцарелу і готувати в духовці ще хвилин 15, а потім вийняти і дати постояти якийсь час і потім порізати на порції.
Просмотров: 544
Категория: Рецепти |
| Теги: фаршу, макарони

Рекомендовані рецепти:

Пишний м'ятний бісквіт
Яблучні козинаки
Слойки з яблуками
Чанахи: рагу по-грузинськи
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Апельсинові мафіни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: