Такий Рулетик виходить ну просто смакота - дуже соковитий і ніжний, з приголомшливим смаком. Ця закуска чудово підійде в якості частування для гостей на якомусь святковому застіллі - на вигляд страва досить ошатне і яскраве...
Список необхідних інгредієнтів: 300 г сиру твердих сортів, чотири курячі яйця, одна пачка (250 грамів) майонезу, а крім цього курячий фарш, печериці, цибуля, морква, болгарський перець - для начинки, ну і ще також сіль і мелений чорний перець.
Сир для такого рулету можна взяти самий простий. Його необхідно натерти на крупній тертці і змішати з майонезом, а потім додати до суміші три сирих яйця, а також невелика кількість солі і перцю, також можна додати дрібно нарізану зелень кропу - рулет вийде ще яскравіше на вигляд. Все це ретельно перемішати. Деко застелити папером для випічки і змастити її злегка рослинним маслом, після чого вилити туди половину суміші і поставити в нагріту до 150-160 градусів духовку. Випікати корж до напівготовності (близько 20 хвилин), а потім таким же чином спекти другий корж з решти сирно-майонезній суміші. Для начинки змішати сирої курячий фарш з подрібненими і обсмаженими грибами, цибулею і морквою, а також додати трохи свіжого нарізаного невеликими шматочками болгарського перцю, перець і сіль за смаком. Коли коржі трішечки охолонуть, змастити їх досить щедрим шаром начинки, згорнути у формі рулетів і викласти на деко застелений. Зверху змастити збитим яйцем і запікати до повної готовності фаршу. Добре охолоджені рулети порізати тонкими скибочками.
|