Головна » Статті » Рецепти

Пшеничні млинці на кефірі
Інгредієнти:1 ст. ложка пшеничного борошна
1 ст. борошна грубого помелу для випічки
3 ст.л. цукру
2 ч.л. цукру
1 ч.л. соди
½ ч.л. солі
½ ч.л. мустного горіха
3 ст.л розтопленого масла
3 ст. ефира
3 яйця
½ ч.л. вершкового масла


Приготування:
У великій мисці перемішати сухі складові, а саме борошно, цукор, горіх, сода, сіль. Збити яйця виделкою і влити їх в миску. Додати розтоплене масло, яке не повинно бути гарячим. Додати кефір і добре перемішати отриману суміш віником, до однорідної маси.
Сковорідку злегка змастити вершковим маслом. Частина тесту зачерпніть мірним стаканом, і вилийте на підігріту сковороду і почекайте (температура приготування повинна бути середньої). Коли з'являться бульбашки на поверхні краще зачекайте доки вони почнуть сідати. Головне не заливайте їх тестом. Переверніть млинець і так само чекайте почекайте.
Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: Їх, перемішати

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вершкові тягучки"
Бісквітний торт на день народження
Смородиновий пиріг
Ніжний німецький пиріг Buchteln
"Сніжне" печиво
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: