Салат, прямо таки, можна подавати втомленим мисливцям! Ситний і поживний, і чоловіки від нього, напевно, буде в захваті. Хоча м'ясна частина відмінно врівноважується свіжими овочами, що дуже полезно.Необходимые продукти: 500 гр білокачанної капусти, 4-5 копчені сосиски або ковбаски сорту "Мисливські", 1 морква, 1 яблуко, невеликий корінь і зелень селери, 1 столова ложка родзинок без кісточок, майонез, сіль, мелений чорний перець за смаком. Процес приготування: Родзинки попередньо замочити хвилин на 15 окропі (можна і в коньяк, вино, ром). До речі, замість родзинок можна використовувати чорнослив. Капусту нашаткувати довгими вузькими смужками, трохи потерти з сіллю, щоб стала м'якою. Моркву натерти на тертці крізь великі отвори, яблуко і корінь селери нарізати дуже маленькими кубиками. Сосиски порізати тонкими кружечками. Зелень подрібнити. Всі підготовлені інгредієнти змішати, перевірити на сіль, поперчити і заправити майонезом.