Головна » Статті » Рецепти |
Мигдальної-кукурудзяний кекс
Інгредієнти: Сир (знежирений) - 100 г Масло вершкове (кімнатної температури) - 100 г Цукор (кількість можна зменшити, кекс виходить досить солодким) - 100 г Яйце куряче (кімнатної температури) - 2 шт Борошно кукурудзяне (просіяна) - 50 г Цедра лимона - 1 шт Мигдаль (мелений) - 100 г Цукрова пудра Приготування Вершкове масло (кімнатної температури) і цукор збити до розчинення цукру і кремоподібного стану. З'єднати з сиром і ще раз збити. Додати одне яйце (яйця теж повинні бути кімнатної температури), збити, додати друге яйце і збивати ще 2-3 хвилини. Додати цедру лимона і подрібнений мигдаль. Перемішати. Всипати просіяне кукурудзяне борошно, ретельно перемішати. Змастити жароміцну форму (діаметр 20 см) вершковим маслом, дно можна викласти пекарської папером. Викласти тісто у форму. Випікати в попередньо розігрітій до 180*С духовій шафі 30-35 хвилин. Готовий кекс охолодити і посипати цукровою пудрою. Автор: Lacoste | |
Просмотров: 879 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |