Головна » Статті » Рецепти

Мигдальної-кукурудзяний кекс
Інгредієнти:
Сир (знежирений) - 100 г
Масло вершкове (кімнатної температури) - 100 г
Цукор (кількість можна зменшити, кекс виходить досить солодким) - 100 г
Яйце куряче (кімнатної температури) - 2 шт
Борошно кукурудзяне (просіяна) - 50 г
Цедра лимона - 1 шт
Мигдаль (мелений) - 100 г
Цукрова пудра
Приготування
Вершкове масло (кімнатної температури) і цукор збити до розчинення цукру і кремоподібного стану.
З'єднати з сиром і ще раз збити.
Додати одне яйце (яйця теж повинні бути кімнатної температури), збити, додати друге яйце і збивати ще 2-3 хвилини.
Додати цедру лимона і подрібнений мигдаль. Перемішати.
Всипати просіяне кукурудзяне борошно, ретельно перемішати.
Змастити жароміцну форму (діаметр 20 см) вершковим маслом, дно можна викласти пекарської папером. Викласти тісто у форму.
Випікати в попередньо розігрітій до 180*С духовій шафі 30-35 хвилин.
Готовий кекс охолодити і посипати цукровою пудрою.
Автор: Lacoste
Просмотров: 879
Категория: Рецепти |
| Теги: Кекс

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Анзак"
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Мафіни з чорницею
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Салат "Салют"
Бутерброди "Пікантні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: