Готується печиво за запропонованим рецептом напрочуд нескладно і витрати часу на приготування такої домашньої випічки мінімальні. Саме печиво виходить оригінальним і незвичайним поєднання різних смаків і ароматів - горіхового, кавового і апельсинового присмаку, який присутній завдяки використанню в приготуванні цедри апельсина.
Список потрібних складових для печива: три чверті склянки коричневого цукру, чотири яєчних білка, по одній склянці горіхів - мигдалю і фундука, одна столова ложка меленої кави, половинка чайної ложечки солі і щіпка ванілі, а також одна столова ложка "з верхи" подрібненої апельсинової цедри.
Горішки слід попередньо обсмажити. У чашу блендера засипати вже обсмажений фундук і мигдаль, висипати коричневий цукор, необхідну кількість меленої кави, а також сіль і все це подрібнити і перемішати до однорідного стану. Окремо збити до стану густої піни яєчні білки, а потім обережно змішати суху суміш зі збитими білками і додати туди ваніль і цедру. Викладати тісто столовою ложкою на деко застелений папером для випічки і після відправити в гарячу духовку на 20-25 хвилин.
|