Головна » Статті » Рецепти |
Кавово-горіхове печиво
![]() Список потрібних складових для печива: три чверті склянки коричневого цукру, чотири яєчних білка, по одній склянці горіхів - мигдалю і фундука, одна столова ложка меленої кави, половинка чайної ложечки солі і щіпка ванілі, а також одна столова ложка "з верхи" подрібненої апельсинової цедри. Горішки слід попередньо обсмажити. У чашу блендера засипати вже обсмажений фундук і мигдаль, висипати коричневий цукор, необхідну кількість меленої кави, а також сіль і все це подрібнити і перемішати до однорідного стану. Окремо збити до стану густої піни яєчні білки, а потім обережно змішати суху суміш зі збитими білками і додати туди ваніль і цедру. Викладати тісто столовою ложкою на деко застелений папером для випічки і після відправити в гарячу духовку на 20-25 хвилин. | |
Просмотров: 575 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |