Головна » Статті » Рецепти

Макові коржики
Простенький рецептик звичайних, але тим не менш дуже смачних коржиків з маком - чудова і дуже швидко готується солодка домашня випічка до чаю!

Необхідні інгредієнти для приготування таких макових коржиків: 300 грамів пшеничного борошна, одна чайна ложка пекарського порошку, половина пачки вершкового масла, 150 г сметани, 75 грамів цукрового піску і 100 грамів меленого маку, також для аромату можна додати ванільний цукор або ванілін.

Спочатку слід розтерти необхідне за рецептом кількість (якщо ви бажаєте, щоб коржики були солодше. то відповідно кількість цукру потрібно збільшити) цукрового піску з вершковим маслом (масло потрібно брати кімнатної температури, м'яке), після чого додати сметану, а також мак і добре розмішати.
Далі потрібно додати борошно і пекарський порошок і вимісити тісто для коржиків (воно не повинно бути липким). Тісто тонко розкачати і вирізати ножем або формочкою коржики, після чого випікати їх в гарячій духовій печі протягом приблизно 10 хвилин.
Просмотров: 870
Категория: Рецепти |

Рекомендовані рецепти:

Курка, запечена з травами
Відкритий пиріг з персиками
Пиріг "Ягідне хмарина"
Пиріг з капустою і яйцем
Стручкова квасоля з фаршем
Рублене тісто
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: