Головна » Статті » Рецепти

Заливна шинка
Дане блюдо зовсім не складне і легко готується, ось тільки часу для застигання знадобиться досить, так що краще готувати подібне заливне за день до наміченого заходу або свята, щоб за ніч воно встигло повністю застигнути і своїм красивим видом прикрасити стіл.

Складові (їх кількість не вказується, так як тих або інших інгредієнтів можна брати більше або менше, та й порції робити різні): шинка, варена курячий окорочок, сире яйце, спеції, зелений консервований горошок, сир твердих сортів, майонез, желатин, бульйон від холодцю (або просто м'ясний бульйон), часник, трохи варених печериць і відвареного буряка і будь-яка зелень на ваш смак.

В бульйон від холодцю розчинити необхідну кількість желатину. М'ясо звареного до готовності стегенця відокремити і перемолоти, змішати з яйцем, додати спеції і скачати з маси невеликі фрикадельки. Шинку порізати на тонкі скибочки і намазати сумішшю з натертого на дрібній тертці сиру з майонезом і подрібненим часником, а потім скачати шинку трубочками-рулетиками.
У велику фігурну форму для кексу налити невелику кількість підготовленого бульйону з розчиненим желатином і поставити в холод до застигання, потім красиво викласти рулетики з шинки, а простір між ними заповнити горошком і залити бульйоном так, щоб все було покрито і залишити для застигання. Далі викласти фрикадельки з курячого м'яса і кілька варених печериць і залити ще шарі бульйону, залишивши зовсім небагато. А в що залишився бульйон додати дрібно натерту варену буряк і коли попередній шар застигне, залити цим і назад в холодильник на кілька годин.
Застиглий холодець вийняти з форми, перевернувши на плоске блюдо і прикрасити зеленню.
Просмотров: 1017
Категория: Рецепти |
| Теги: шинка

Рекомендовані рецепти:

Болгарський картопляний салат
Шоколадний кекс
Морквяний торт з сушеної журавлини
Салат "Крабик" (рецепт)
Мафіни з шоколадом
Запечені яйця з овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: