Салат, в якому більшість продуктів консервовані і доступні, тому і готується він у будь-який час року. Але особливо хороший для зими, оскільки дуже сытный.Необходимые продукти: 200 г шинки або бекону, 1 корінь селери, 1 банка консервованої кукурудзи, зеленого горошку і білої квасолі, 1 червоний болгарський перець, 2 столові ложки майонезу, половина чайної ложки гірчиці, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Шинку і болгарський перець нарізати кубиками. Якщо бекон, то нарізати його смужками і обсмажити. Викласти на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир. Селеру натерти на дрібній тертці для моркви по-корейськи. З кукурудзи, гороху та квасолі ретельно злити рідину. Підготовлені інгредієнти викласти у велику миску і змішати. Окремо поєднати майонез і гірчицю і заправити салат, відрегулювавши сіль і наперчив. Знову ретельно перемішати. Красиво і корисно при подачі на стіл прикрасити салат зверху петрушкою кучерявою.
|