Головна » Статті » Рецепти

"Червона ікра" з манної крупи
Такий економ варіант "червоної ікри" готується із звичайної манки і оселедця, червоний колір страві додає томатний сік. Блюдо виходить смачним і до того ж натуральним, без жодних шкідливих домішок, які часто містяться в магазинній ікрі.

Складу страви: один стакан манної крупи, половина кілограма філе оселедця в олії (або ж філе двох оселедців), одна середнього розміру головка ріпчастої цибулі, один стакан томатного соку і один стакан соняшникової олії.

Рослинна олія томатний сік необхідно змішати і перелити в сотейник або каструльку і поставити на вогонь. Коли маса почне кипіти, в неї слід потроху засипати манну крупу і продовжувати готувати на помірному вогні, безперервно помішуючи при цьому до того моменту, поки маса не стане густою (це займе буквально кілька хвилин).
Оселедець і ріпчасту цибулину потрібно пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером і отриману масу гарненько змішати з манкою, яка набула вже томатний колір. Залишити "ікру" перед уживанням на кілька годин у холодильнику.
Просмотров: 695
Категория: Рецепти |
| Теги: ікра

Рекомендовані рецепти:

Омлет-бісквіт
Банановий кекс з маком
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Рецепт "Хрусткого" салату
Солодкі профітролі
Пиріжки з каррі з яловичини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: