Представлене страва є дуже навіть непоганий м'ясної закускою, якій дуже навіть можна замінити в раціоні звичайну покупну ковбасу і використовувати для приготування смачних бутербродів або ж готувати цю страву в якості святкової закуски і пригощати нею гостей. Крім того, в даному рецепті використовується такий незвичайний для м'ясних страв овоч, як дайкон.
Склад даного страви: 500 грамів фаршу з яловичини і свинини, одна скибочка білого хліба (хліб потрібно заздалегідь розмочити в молоці), одна велика головка ріпчастої цибулі, половинка великий редьки дайкон, 100 грамів вареної ковбаси, одне куряче яйце, перець і сіль, а також по одній чайній ложці кмину і паприки, маленький пучок петрушки, чебрець, дві столових ложки рослинного масла і 100 мілілітрів пива (темного).
Дайкон потрібно натерти на крупній тертці, цибулю подрібнити, ковбасу нарізати невеликими кубиками і все це змішати з фаршем, куди також додати розмочений хліб, одне сире яйце, а також всі зазначені вище спеції і дрібно нарубану зелень. Масу ретельно перемішати. Сформувати з отриманого фаршу батон і викласти його на застелений пергаментом деко, після чого змастити його зверху і з боків рослинним маслом і відправити в нагріту до 180 градусів духову піч. Приблизно через 30 хвилин полити м'ясної батон пивом, а також рідиною, яка виділиться при запіканні і готувати ще півгодини, а потім прямо на деку остудити і вже тоді порізати.