Головна » Статті » Рецепти

Обсмажені яблука на гарнір
Обсмажені скибочки яблук стануть відмінним гарніром до м'яса, замінюючи картоплю. Це може бути актуально для тих, хто хоче схуднути і виключає з раціону всі борошнисті і крохмалевмісні блюда.Особенно добре підійдуть кислі сорти яблук для такого гарніру - сорти семеринка або антонівка. У будь-якому випадку, треба купувати яблука зеленого кольору, тверді на дотик, налиті соком.
Необхідні продукти: 4 великих яблука, 1 лимон, 3 столові ложки рафінованої соняшникової або оливкової олії, сухі прянощі - базилік, петрушка, чебрець, 3 гвоздички, щіпка кориці.
Процес приготування: Видати сік з лимона.
Очистити яблучка від шкірки, розрізати навпіл, видалити насіннєві коробочки.
Половинку кожну нарізати вздовж на 4 частини. Швидко полити все яблучні дольки лимоннным соком, щоб не темніли.
Розігріти олію на сковороді разом з гвоздикою. Обсмажити на сильному вогні скибочки, перевертаючи і посипаючи сумішшю сухих прянощів обсмажену сторону.
Викласти на тарілку і трохи присипати корицею.
Просмотров: 998
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: обсмажені, яблука

Рекомендовані рецепти:

Гуляш з індички з кабачками
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Печиво серпантин
Омлет-бісквіт
Смачні сирники
Шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: