Досить оригінальний десерт у вигляді пишного омлету з горіхами і курагою. Можна використовувати й інші сухофрукти та види ореха.Необходимые продукти: 7 яєць, 100 г сухарів з білого батона, півсклянки кураги, півсклянки волоських горіхів, 3 столові ложки вершкового масла, 1 столова ложка меду, 3/4 склянки сметани, щіпка солі. Процес приготування: сухарі розтовкти в дрібну крихту, курагу нарізати якомога дрібніше, горіхи теж роздрібнити, але не зовсім мілко, не в пил. Розігріти в сковороді 2 столові ложки вершкового масла, обсмажити подрібнені горіхи і сухарі. Яйця збити віночком з дрібкою солі, додати сметану і мед. Ввести підсмажені горіхи і сухарі, додати курагу. Все добре перемішати. На сковороду викласти залишок вершкового масла, нагріти і вилити яєчну суміш. Поставити в попередньо нагріту до 180 ° с духовку. Готувати до затвердіння омлету. При подачі можна ще гарячим полити зверху згущеним молоком або посипати цукровою пудрою.