Головна » Статті » Рецепти |
Пишний м'ятний бісквіт
1. Яйця збиваємо в пишну піну, поступово всипаючи цукор. 2. Додаємо м ’ ятну есенцію і продовжуємо збивати, потроху вводячи борошно. 3. Форму вистелаем папером для випікання (можна просто змазати й посипати манкойили панірувальними сухарями). 4. Духовку нагріваємо до 160|С. 5. Тісто виливаємо в форму і ставимо в духовку. 6. Випікаємо бісквіт до готовності (перевірити це можна, ввоткнув в пиріг дерев'яну зубочистку: якщо після цього вона залишиться сухий, значить, готовий). 7. Виймаємо бісквіт з духовки, витягаємо з форми і даємо трохи охолонути. 8. Поверхня крізь сито посипаємо цукрового пудрой.По краю прикрашаємо пиріг гілочками свіжої м'яти. Подаємо до столу, розрізавши на порційні шматки. | |
Просмотров: 1803 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |