Головна » Статті » Рецепти

Пишний м'ятний бісквіт
1. Яйця збиваємо в пишну піну, поступово всипаючи цукор.
2. Додаємо м ’ ятну есенцію і продовжуємо збивати, потроху вводячи борошно.
3. Форму вистелаем папером для випікання (можна просто змазати й посипати манкойили панірувальними сухарями).
4. Духовку нагріваємо до 160|С.
5. Тісто виливаємо в форму і ставимо в духовку.
6. Випікаємо бісквіт до готовності (перевірити це можна, ввоткнув в пиріг дерев'яну зубочистку: якщо після цього вона залишиться сухий, значить, готовий).
7. Виймаємо бісквіт з духовки, витягаємо з форми і даємо трохи охолонути.
8. Поверхня крізь сито посипаємо цукрового пудрой.По краю прикрашаємо пиріг гілочками свіжої м'яти.
Подаємо до столу, розрізавши на порційні шматки.
Просмотров: 1755
Категория: Рецепти |
| Теги: бісквіт

Рекомендовані рецепти:

Суп з ковбасками та овочами
Ладду - східне ласощі з нуту
Апельсинові квадратики
Салат з квасолі і курки
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Українські пампушки з часником
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: