Головна » Статті » Рецепти |
Булочки з корицею
На цьому тижні пропонуємо вам рецепт булочок з корицею. Куховарити їх зовсім нескладно, хоча знадобитися невелика тренування в приготуванні дріжджового тіста. Але результат того варта: ваші близькі обов'язково оцінять по достоїнству м'які, дивовижні на смак булочки, які стануть приємним доповненням до ранкового чаювання. Інгредієнти: Тісто: сухі Дріжджі швидкодіючі 5 г Борошно пшеничне 450 г цукор-пісок 80 г Сіль ¼ ч.л. Вершкове масло 30 г Молоко коров'яче 200 мл Яйце куряче 1 шт Для начинки: Вершкове масло - 25 г цукор-пісок - 100 г мелена Кориця - 3 ч.л. Глазур: 1/2 склянки молока, 1/4 склянки води, 1/2 склянки цукру. На невеликому вогні нагріваємо молоко, але не доводимо до кипіння. молоко додаємо вершкове масло, 150 г цукру, сіль. Все перемішуємо й залишаємо охолоджуватися до кімнатної температури. В окремій чашці змішуємо теплу воду і дріжджі до їх повного розчинення. Додаємо яйце, розмішуємо. До дріжджів додаємо суміш молока/масла. Додаємо борошно. Замішуємо тісто. Тісто потрібно покласти в глибоку миску, накрити рушником або харчовою плівкою і поставити в тепле місце, поки воно не збільшиться вдвічі. Коли тісто підніметься, його потрібно пом'яти і поставити підходити ще раз. Готове тісто розгортаємо в пласт у вигляді прямокутника. Змащуємо пласт м'яким маслом. Змішуємо цукор з корицею і посипаємо рівним шаром розкачане тісто. Скатуємо пласт в рулет. рулет Нарізати на шматки по 3-4 см кожний. Укладаємо булочки на деко, змащене олією, залишаємо на 30 хвилин, щоб вони увеличились.Ставим булочки в духовку, розігріту до 200 градусів, і випікаємо 10-15 хвилин Для глазурі молоко, воду та цукор довести до кипіння, потримати на вогні 2-3 хвилини. За кілька хвилин до закінчення випічки булочок, їх потрібно 2-3 рази змазати глазур'ю. | |
Просмотров: 896 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |