Головна » Статті » Рецепти

Булочки з корицею
На цьому тижні пропонуємо вам рецепт булочок з корицею. Куховарити їх зовсім нескладно, хоча знадобитися невелика тренування в приготуванні дріжджового тіста. Але результат того варта: ваші близькі обов'язково оцінять по достоїнству м'які, дивовижні на смак булочки, які стануть приємним доповненням до ранкового чаювання.
Інгредієнти:
Тісто:
сухі Дріжджі швидкодіючі 5 г
Борошно пшеничне 450 г
цукор-пісок 80 г
Сіль ¼ ч.л.
Вершкове масло 30 г
Молоко коров'яче 200 мл
Яйце куряче 1 шт
Для начинки:
Вершкове масло - 25 г
цукор-пісок - 100 г
мелена Кориця - 3 ч.л.
Глазур:
1/2 склянки молока,
1/4 склянки води,
1/2 склянки цукру.
На невеликому вогні нагріваємо молоко, але не доводимо до кипіння.
молоко додаємо вершкове масло, 150 г цукру, сіль.
Все перемішуємо й залишаємо охолоджуватися до кімнатної температури.
В окремій чашці змішуємо теплу воду і дріжджі до їх повного розчинення.
Додаємо яйце, розмішуємо.
До дріжджів додаємо суміш молока/масла.
Додаємо борошно.
Замішуємо тісто. Тісто потрібно покласти в глибоку миску, накрити рушником або харчовою плівкою і поставити в тепле місце, поки воно не збільшиться вдвічі. Коли тісто підніметься, його потрібно пом'яти і поставити підходити ще раз. Готове тісто розгортаємо в пласт у вигляді прямокутника.
Змащуємо пласт м'яким маслом.
Змішуємо цукор з корицею і посипаємо рівним шаром розкачане тісто.
Скатуємо пласт в рулет.
рулет Нарізати на шматки по 3-4 см кожний.
Укладаємо булочки на деко, змащене олією, залишаємо на 30 хвилин, щоб вони увеличились.Ставим булочки в духовку, розігріту до 200 градусів, і випікаємо 10-15 хвилин
Для глазурі молоко, воду та цукор довести до кипіння, потримати на вогні 2-3 хвилини. За кілька хвилин до закінчення випічки булочок, їх потрібно 2-3 рази змазати глазур'ю.
Просмотров: 829
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, додаємо

Рекомендовані рецепти:

Яблучний насипний пиріг
"Сніжне" печиво
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Сирний пиріг з какао і вишнею
Відкриті булочки з персиком
Десерт "Халвинка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: