Дуже гарне поєднання дині і персика, коктейль виходить на славу, можна пити і влітку в спеку і взимку, в холод. Смак зігріває і нагадує про спекотному літі.)) Що нам знадобиться: персики свіжі і диня свіжа (зараз обидва ці продукту можна без проблем навіть у зимовий час купити), ще потрібен лимон і високі келихи з трубочками.
Персики промиваємо, виймаємо кісточки, нарізаємо часточками і в ємність блендера відправляємо. Диню чистимо, насіння нам природно не потрібні, шкірку теж знімаємо. Саму м'якоть теж ріжемо часточками і в ємність до персикам відправляємо. Тепер подрібнюємо блендером, виходить красиве і дуже ароматне пюре. Наливаємо пюре в келихи до половини або на одну чверть висоти бокала.
Тепер беремо магазинний манговий або персиковий сік (і той і інший ідеально підходять) і повільно наливаємо сік до висоти бокала + видавлюємо з лимончика сік, при цьому легка м'якоть сама піднімається до верху. Тобто у нас повинен вийти двоколірний коктейль і перемішувати його не треба! Приємного!