Котлети з моркви сподобаються всім, хто любить вегетаріанську кухню і легку їжу. Будуть в захваті і ті, хто стежить за своєю вагою або намагається дотримуватися збалансованої дієти, включаючи в свій раціон більше овочів і інших корисних продуктів. Хоча і готуються котлетки легко і просто, але задоволення від них багато. Вдала знахідка для пісного столу, а також необтяжливого для шлунка ужина.Необходимые інгредієнти: 500 гр соковитої моркви, половина склянки манної крупи або соєвого фаршу, сіль, улюблені спеції і трави - мелений чорний перець, суха або свіжа зелень петрушки, кропу, базиліка, соняшникова олія для смаження. Процес приготування: Моркву чистимо, натираємо на дрібній тертці, відразу солимо, трохи тиснемо, отримуючи сік. Додаємо манку або соєвий фарш, добре перемішуємо, даємо набрякнути хвилин 20. Додаємо спеції і подрібнену зелень. Вологими руками формуємо котлети. Смажимо в розігрітій олії з двох боків до утворення скоринки
|