Головна » Статті » Рецепти

Торт "Ласун"
Інгредієнти:
1 скл. цукру
1 склянка сметани
200 г згущеного молока
1 ч. л. соди
2 скл. борошна
Крем: 250 г вершкового масла, 200 г згущеного молока, 3 ст.л. какао.
Глазур: 3 ст.л. цукру, 2 ст.л. какао, 3 ст.л. молока, 50 г вершкового масла.
Яйця розтерти з цукром, додати сметану, згущене молоко, перемішати.
Потім всипати борошно, просіяне з харчовою содою. Форму для торта змастити маслом і злегка посипати борошном, викласти в неї приготоване тісто, випікати в духовці 20-25 хвилин при температурі 200-210С.
Готовий корж охолодити і розрізати на 2 шару. На 1-й пласт випеченого торта покласти половину приготованого крему, накрити другим шаром, а верх торта залити гарячою глазурью.Когда глазур охолоне, верх торта прикрасити за смаком.
Зробити крем: розм'якшене масло добре збити зі згущеним молоком, додати какао, перемішати до однорідного кольору.
Зробити глазур: цукор і какао змішати, всипати в посуд з молоком і нагрівати до повного розчинення цукру, додати шматочок вершкового масла, потім зняти з вогню.
Просмотров: 917
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, Какао

Рекомендовані рецепти:

Салат "Червоний"
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Чанахи: рагу по-грузинськи
Сирна "самса" з грибами
Сирники
Яблучна коврижка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: