Головна » Статті » Рецепти |
Торт "Ласун"
Інгредієнти: 1 скл. цукру 1 склянка сметани 200 г згущеного молока 1 ч. л. соди 2 скл. борошна Крем: 250 г вершкового масла, 200 г згущеного молока, 3 ст.л. какао. Глазур: 3 ст.л. цукру, 2 ст.л. какао, 3 ст.л. молока, 50 г вершкового масла. Яйця розтерти з цукром, додати сметану, згущене молоко, перемішати. Потім всипати борошно, просіяне з харчовою содою. Форму для торта змастити маслом і злегка посипати борошном, викласти в неї приготоване тісто, випікати в духовці 20-25 хвилин при температурі 200-210С. Готовий корж охолодити і розрізати на 2 шару. На 1-й пласт випеченого торта покласти половину приготованого крему, накрити другим шаром, а верх торта залити гарячою глазурью.Когда глазур охолоне, верх торта прикрасити за смаком. Зробити крем: розм'якшене масло добре збити зі згущеним молоком, додати какао, перемішати до однорідного кольору. Зробити глазур: цукор і какао змішати, всипати в посуд з молоком і нагрівати до повного розчинення цукру, додати шматочок вершкового масла, потім зняти з вогню. | |
Просмотров: 955 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |